Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

XR/Robo-lounasmiitti 23.02.2024

23.02. @ 11:0012:00 EET

Pe 23.02.2024 XR/Robo-lounasmiitti klo 11-12

– Vesa Auvinen (Dazzle Oy), Nyt kannattaa varautua tekoälyn, metaversumin ja robotisaation yhteisvallankumoukseen! Teemaan liittyen lukuvinkkinä Vesan kirjoitus Directors’ Institute Finlandin blogissa “Hallitus: Valmistaudu tekoälyn lisäksi metaversumin ja robotisaation etenemiseen sekä 5. teolliseen vallankumoukseen!“.

– Jorma Jokela (Laurea), Simulaatiopedagogiikka käytännössä – haasteet ja mahdollisuudet. Lisätietoja esimerkiksi https://www.theseus.fi/bitstream/handle/10024/260735/LAMK_2019_52.pdf.

– Loppuaika keskustelua ja uusien osallistujien esittäytymiset.

Ajankohtaista

  • Bett ja Educa -EdTech-messujen kuulumiset viikolta 4. Oletteko nähneet tai kokeilleet jotain uutta XR:ssä tai robotiikassa, ja voisitteko jakaa tietoa verkostolle? Pyydämme teitä jakamaan kuulumiset lounasmiitissä, esitysten jälkeen.
  • MaFEA “Making Future Education Accessible” -hankkeessa on koostettu ~400 XR-kokemusta, työkalut ja toimijat taulukkoon (ensisijaisesti englanninkielisenä). Jos etsit ideoita, millaiset XR-kokemukset olisivat saatavilla omiin tai muihin opetusaiheisiin, tervetuloa lataamaan tai selaamaan!
  • Keudan Murros2024 -tapahtuman ohjelma on ilmestynyt. Ohjelma päivittyy kevään aikana.
  • We look forward to meet you on March 6th in our International Seminar on Industrial Metaverse and Technology Enablers. The seminar is organized as part of the Virtual Training Certification and Necoverse projects coordinated by Turku University of Applied Sciences and Dimecc. These projects are a part of Meyer Turku’s NEcOLEAP locomotive ecosystem, which aims to develop a climate-neutral cruise ship concept by 2025. You can find the seminar program and the registration link here.

Tiedot

Päivämäärä:
23.02.
Aika:
11:00 – 12:00 EET
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Teams Verkkokokous
Finland + Google Map

Järjestäjä

XR/Robo ammatillisella