Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

XR/Robo-lounasmiitti 31.05.2024

31.05. @ 11:0012:00 EEST

Pe 31.05.2024 XR/Robo-lounasmiitti klo 11-12

Omnian Virtuario-testiviikko.

“Hankimme Työterveyslaitoksen tarjoaman Virtuario-oppimisympäristön testiin viikoksi. Virtuario on virtuaalitodellisuudessa toimiva oppimisympäristö, missä pelattavana on useita erilaisia työturvallisuuteen ja -hyvinvointiin liittyviä skenaarioita. Pyysimme kaikkia testaajia täyttämään lyhyen palautekyselyn testaamisen jälkeen. Esityksessä käyn läpi saadun palautteen.”

– Pasi Porramo (ADE), Oppimisympäristön seuranta työkalun (ADE Isoveli) kehitystä. 

ADE tarjoa interaktiivisia, XR-, 360- ja web-oppisisältöjä eri laitteille. Harjoittelu tapahtuu laitekohtaisessa käyttöliittymässä, johon tunnistetaan O365-tunnuksilla. Opiskelijat suorittavat hallinnassa määriteltyjä koulutuspolkuja, jotka sisältävät teoriaa, käytännön harjoituksia ja näyttökokeita. Harjoitepolun suorittamisesta muodostuu opiskelijakohtainen raportti, jossa näkyvät pisteytykset ja kehityksen jälkeen tehdyt virheet kuvina, joita voidaan tarkastella jälkeenpäin.

– Annukka Pesonen (HAMK), OsaOppi VIII -hankkeen Oppijana virtuaaliympäristöissä -koulutus
OsaOppi VIII -hankkeessa järjestettiin keväällä -24 Oppijana virtuaaliympäristöissä -perustason koulutus ja syksyllä -24 on luvassa koulutukselle jatkoa. Esityksessäni kerron kokemuksia kevään koulutuksesta. Haku syventävään koulutukseen on auki. Tervetuloa mukaan! Koulutuksessa perehdyt syvemmin virtuaalitodellisuuden perusteisiin, tutustut erilaisiin XR-ympäristöihin sekä niiden soveltamiseen opetuksessa ja ohjauksessa. Koulutuksessa opit hyödyntämään virtuaaliympäristöjä opetuksen kehittämisessä sekä oppimisen ja yhteisöllisen työskentelyn tukena. Koulutus toteutetaan verkossa ja virtuaalitodellisuusympäristöissä, eikä edellytä VR-lasien käyttöä.

 

 


Tiedot

Päivämäärä:
31.05.
Aika:
11:00 – 12:00 EEST
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Teams Verkkokokous
Finland + Google Map

Järjestäjä

XR/Robo ammatillisella